Expert worden op het gebied van diagnose stellen?

Informatie voor werkgevers

Jouw medewerker krijgt nú de kans om zijn kennisniveau omtrent het stellen van diagnose en diagnose apparatuur te vergroten. Laat jouw medewerker zichzelf uitdagen!

Jouw vakblad AMT organiseert een “Boot Camp” voor Diagnose Technici om een weekend lang uitdagende storingen op te lossen, technische workshops bij te wonen, te werken met diverse types diagnose apparatuur en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Alle casussen worden begeleid door diagnose experts afkomstig van het Diagnose Centrum.

De voordelen voor jouw medewerker van een weekend lang AMT Diagnose Boot Camp:


Leren uit de praktijk

Er vinden trainingssessies plaats over actuele onderwerpen en technische storingen die in de praktijk voorkomen. De groepen zijn klein dus volop ruimte voor interactieve gesprekken met experts.


Uitbreiden van het kennisnetwerk

Diagnose Technici uit het hele land ontmoeten elkaar hier. Een weekend lang ervaringen uitwisselen en kennis delen. In de dagelijkse praktijk lost jouw medewerker een storing sneller op met behulp van zijn opgebojouwde netwerk en vergaarde kennis. Na afloop krijg je een volledige lijst van de deelnemers.


Werken met verschillende types diagnose apparatuur

Het programma is zo ingericht dat deelnemende Diagnose Technici bij iedere casus gebruik maken van diagnose apparatuur. Op de werkplek is een deskundige beschikbaar om uitleg te geven over de apparatuur. Natuurlijk leren de deelnemers ook door onderling kennis en ervaringen uit te wisselen.


Bezoeken van de informatie- productmarkt met een breed scala aan diagnose apparatuur

Op de informatiemarkt presenteren diverse leveranciers hun diagnose apparatuur. Zij geven uitleg over het werken met de apparatuur. Het is nadrukkelijk geen ‘verkoopmarkt’. Jouw medewerker vergaart kennis en kan advies vragen welke apparatuur voor jouw werkplaats geschikt is. De medewerker kan je adviseren bij jouw investeringsbeslissingen t.a.v. de aanschaf van diagnose apparatuur.

Na afloop ontvangt jouw medewerker een certificaat van deelname. AMT nodigt je graag uit om hier bij aanwezig te zijn.

Partners

Locatie

Automotive Campus
Automotive Campus 30,
5708JZ Helmond
Tel: 0492 56 25 00
www.automotivecampus.com

Partner worden?

Accountmanager
Joost van Duin
joostvanduin@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 655

Contact

Heb je vragen over AMT Diagnose Boot Camp of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.